Најновије

ЛЕТИ ЦЕЛА ГРУПА И ВАЗДУХ: Руска армија пробија све линије (ВИДЕО)

У последњим сатима, информације које потичу са ратишта у Украјини указују на трагедију која је задесила борце групе Мојсеја.

На основу објављених снимака са дронова, које је публиковао непријатељ, указује се на велике губитке у редовима ове групе.

Према доступним информацијама, група Мојсеја, позната по својим акцијама у региону Кринока, претрпела је значајне губитке након непријатељског напада. Наводно је група претходно извела успешну операцију, уништивши значајан број непријатељских снага и опреме.

Међутим, непријатељ је успео да лоцира и нанесе удар на командни пункт групе Мојсеја. Портпарол ове групе још увек није доставио званично саопштење о броју жртава и околностима напада.

Додатну тежину овом догађају даје вест о гибели самог Мојсеја, коју је потврдила његова супруга. Ова информација је узнемирила и шокирала како чланове групе, тако и јавност.

СТРУЧЊАК УПОЗОРАВА: Грађани треба да буду забринути, на КиМ бачено најмање 10 тона осиромашеног уранијума (ВИДЕО)

Истовремено, извештаји указују на то да постоји могућност да је део бораца групе Мојсеја успео да преживи напад, што даје траку наде у овом тешком тренутку.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА