Најновије

ВОДИ СЕ ПРАВИ РАТ ПРОТИВ НЕСТОРОВИЋА: Стране службе имају удео у томе

У свом најновијем интервјуу за "X33" канал, истакнути српски историчар и публициста Игор Ивановић износи своје детаљно виђење актуелне политичке сцене у Србији.

Кроз критичку анализу дешавања на политичкој сцени и унутар покрета "Ми глас из народа", он разматра како су ови феномени обликовали савремену српску политику. Излажући проблематику која већ дуго вуче корене у друштвено-политичком животу земље, Ивановић се фокусира на улогу тајних служби и њихов утицај на свакодневни живот грађана.

Игор је почео своје излагање тренутним политичким трендом и свеобухватним феноменом, а то је континуирана критика покрета "Ми глас из народа". Од великог изборног изненађења до неочекиваног одијума српске политичке деснице - не и народа, мали је пут.

На свим друштвеним платформама води се прави рат против Несторовића и екипе. Патриоте оптужују "МИ" да су слуге БИА и Вучића, а либерали их оптужују да су лудаци и националисти.

Игор Ивановић о томе мисли следеће - "Наши грађани су оптерећени присуством тајних служби у сваком сегменту живота. Генерално један озбиљан број људи је убеђен да је све договорено и контролисано од стране разних агенција и тајних државних служби".

Ивановић потом наставља своју тезу - "Али историја такве појединце, демантује током свог целог постојања. Знате.. када ви верујете да је сваки корак који прави друштвено политичка елита испланиран и договорен ви негирате два основна постулата живота - непредвидљивост и слободну вољу. Е кад то урадите у Србији после избора, онда рецимо 'МИ глас из народа', постаје државни непријатељ број 1".

Ово и још много више, погледајте у најновијем интервјуу Игора Ивановића на јутјуб каналу "X33".

РУСИ ОТКРИЛИ ЛУКАВИ ПЛАН УКРАЈИНАЦА: Дрон пронашао све, па кренула паљба (ВИДЕО)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА