Најновије

ПОМРАЧЕЊЕ У ПОСЛЕДЊОЈ ЧЕТВРТИНИ: Партизан ПАО у Атини

Ослабљена екипа Жељка Обрадовића није успела да стигне и до треће узастопне победе у Евролиги.

Кошаркаши Партизана нису успели да стигну до велике победе у гостима, пошто су у Атини ипак изгубили од Панатинаикоса 84:71.

Тим Жељка Обрадовића одлично се држао против "зелених" у прве три четвртине, али је пад у игри у последњој деоници био пресудан.

У мечу који је обиловао изгубљеним лоптама и промашеним шутевима за три поена на обе стране, Партизан се добро сналазио док је имао снаге и концентрације.

Одличан почетак Пи-Џеја Доужера и Бруна Кабокла донели су егал у првом полувремену, док је боља и чвршћа игра у одбрани у трећој четвртини значила изједначен резултат (58:58) пред последњих 10 минута.

Ипак, тада је Партизан почео значајно више да греши, олако примани поени у одбрани нису могли да буду надокнађени у нападу. Стао је шут и Кабокла и Доужера, а у одсуству Кевина Пантера и Алексе Аврамовића - опција није било довољно.

Кендрик Нан је предводио ПАО са 21 поеном, Динос Митоглу је убацио 16, а Матијас Лесор је против бившег тима уз 14 поена имао и девет скокова.

За Партизан је најбољи био Доужер са 16 поена, седам скокова и осам асистенција. Нанели је додао 13 поена, а Смаилагић 11.

Партизан сада има скор 11-11 и налази се на 10. месту на табели, док је Панатинаикос четврти са учинком 14-8.

НОВАК ЂОКОВИЋ: Без вере - престајем да постојим

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА