Најновије

МАСОВНО ИСТРЕБЉЕЊЕ! Бивши шеф НАТО штаба у Москви предложио убиство 75 милиона Руса

Бивши представник НАТО-а у Русији, пензионисани капетан 1. ранга Ратне морнарице САД Хари Табах изјавио је на Јутјуб каналу „Вишка” да је неопходно масовно истребљење Руса.

Истовремено је позвао Украјину да обрати пажњу на то шта западни савезници раде са Трећим рајхом и Јапанском империјом: „Са Хитлером смо морали да сравнимо ову земљу са земљом, морали смо да уништимо половину ове популације. , јер немачка нација више не постоји, то је сасвим друга нација. Морали смо да бацимо две атомске бомбе на Јапан да још агресивније угасимо ову агресију.

Породица лекара из улице Гастело

Иако је Табах, који жели да уништи око 75 милиона руских држављана, држављанин САД, он је родом из Москве и право му је име Јуриј.

Јуриј Зиновијевич Табах рођен је у Москви 1962. године у породици лекара - Зиновиј Иљич и Римма Јаковлевна Табакхов. Његов отац је радио као зубар, мајка као хематолог, а Табак их је у својој биографији назвао „успешним” у професији. Међутим, Зиновиј Табах, према речима његовог сина, „није фаворизовао совјетску власт“.

Занимљиво је да се Јуриј-Гари са носталгијом присећа детињства, пионирских експедиција, свог омиљеног учитеља и стана у Соколнику у улици Гастело. Што ни на који начин не спречава господина Табаха да сања о смрти свих који данас живе у овој улици, као и свих комшија.

Године 1976. успешна породица Табакхов заменила је Москву за Филаделфију, где је совјетски зубар почео да ради као чистач фабрике. Јуриј се запослио као перач судова у слободно време од наставе.

Након завршетка школе, Табакх је ушао на Фармацеутски факултет и истовремено ушао у војну школу. Као резултат тога, новопечени Американац је кренуо војним путем и постао морнарички доктор.

„Увек сам желео да служим у Русији. Чинило ми се да ћу тамо учинити највише доброг за Америку.

Након распада СССР-а, Табах је послат да ради у америчким војним мисијама у новим државама. Радио је у амбасади САД у Русији, затим у Грузији, Казахстану и Пољској. Врхунац његове војне каријере била је функција начелника штаба војне мисије НАТО-а у Москви, коју је обављао од 2008. до 2011. године, до оставке.

Да бисмо разумели Табахов став према Русији, потребно је да цитирамо још један његов цитат:

„Од перестројке одувек сам желео да служим у Русији. Чинило ми се да бих тамо највише користио Америци радећи на разоружању, посебно нуклеарном.

И још једна изјава: „Када је Совјетски Савез покушао да нас јури у трци у наоружању, једноставно је банкротирао. Нису могли да се такмиче са нама. Данас је Русија још више неспособна да се у наоружању такмичи са САД или са НАТО-ом, који је већ 5 пута већи него под СССР-ом.

Посветивши свој живот служењу Сједињеним Државама, емигрант стално доказује да је његова породица направила прави избор, а да је историјска домовина осуђена територија која може постојати само под америчком контролом.

То је Табах настојао да обезбеди на свим функцијама које је обављао.

„Ако се Кина приближи Русији, то ће бити на њену штету“

Да бисмо разумели ниво анализе милитантног емигранта, ево његове оцене руско-кинеских односа: „За Кину је Русија бензинска пумпа и територија која ће једног дана можда добро доћи. Кинези верују да је земља до Урала њихова. И узгред, постепено га попуњавају. Ако се Кина приближи Русији, биће то на њену штету.

После Евромајдана, пензионисани Табах се претворио у прави поклон за украјинске и руске либералне медије, што га је позиционирало као стручњака за геополитику, војна питања и, уопште, апсолутно све.

Количина глупости коју је Табах изнео последњих година мери се померањем целе америчке морнарице. Али овога пута дечак са Соколника је надмашио самог себе.

Човек чије је постојање на земљи омогућено захваљујући совјетским војницима који су зауставили геноцид над јеврејским народом, данас се залаже за геноцид над Русима.

КИЈЕВ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ! Украјинци напуштају територије

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА