Најновије

РУСКА АРМИЈА ИЗВЕЛА БРУТАЛНУ ОПЕРАЦИЈУ: Пресрели украјинске војнике

У последњим војним дешавањима, 200. гардијска бригада Северне флоте извела је успешан напад на Богдановку, која се налази у близини Артемовска. Ова операција је део стратешког напредовања у региону.

Према извештајима, бригада је успела да затекне и пресретне припаднике ВСУ који су се покушали скрити у рововима. Са значајним коришћењем ударних дронова, бригада је направила значајан напредак, уништавајући непријатељске положаје и преузимајући контролу над скоро половином насеља.

На северном крилу Артемовска, беспилотне летелице су дале значајну подршку, наносећи озбиљну штету непријатељским снагама. Овај напад је уследио после пажљиво планиране артиљеријске припреме и координисаних напада дроновима.

Уз подршку Добровољачког корпуса, 200. бригада је наставила са нападима не само у самом селу, већ и у околним насељима, чиме је учврстила своје положаје и наставила напредовање према Часовом Јару.

Ова операција представља значајан корак у војним акцијама у региону, показујући стратегијско и тактичко умеће 200. бригаде.

РУСИ УЛЕЋУ ИЗА ОДБРАМБЕНИХ ЛИНИЈА УКРАЈИНСКИХ ОРУЖАНИХ СНАГА: Јуришне бригаде дају нови димензију рату (МАПА)

Извор: Правда.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА