Најновије

Додик позвао Србе у САД да гласају за Трампа: Демократе спремне да изазивају ратове

Председник РС је оценио да је демократска власт Џозефа Бајдена била погубна за обичног Американца и веома штетна за глобални свет

Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да се узда у победу кандидата републиканаца Доналда Трампа на предстојећим председничким изборима у САД и оценио да нису тачне америчке приче да овде постоји "малигни руски утицај".  

Додик је навео да се Трамп у ранијем мандату показао као рационалан и разуман политичар који се бори за своју земљу не водећи ратове док, како наводи, актуелна администрација САД, коју заступају и дипломате америчке Амбасаде у БиХ, представља неке рецидиве прошлости.

"Ми ћемо се за то јавно заложити", рекао је Додик у Бањалуци и позвао све Србе у САД да гласају за Трампа ако, како каже, "нама желе добро", јер би се након победе Трампа релаксирали односи са Америком.

"Сматрам да је демократска структура Џозефа Бајдена у САД губитничка. Она је била погубна за обичног Американца и веома штетна за глобални свет, јер су демократе спремне да изазивају ратове и сукобе",рекао је Додик.

Додик је истакао да нису тачне америчке приче да овде постоји малигни руски утицај, већ да они са Запада, како каже, утичу на свако питање, многе медије, политичаре, те плаћају невладин сектор.

"Посвећени су да раде са правосудним установама како би се они бавили политичким процесима и тужакали оне који им не одговарају", рекао је Додик.

НОВА ДРАМА И НАДРЕАЛНА МИСИЈА БРИСЕЛА: Србија не сме да мрдне, списак услова спреман

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА