Најновије

ИЗГЛЕДА СЕ СПРЕМА ВЕЛИКИ СУКОБ: Тексас повлачи силну војну технику

Гувернер Тексаса, у недавној изјави, потврдио је да је држава узела чврст став у погледу заштите својих граница и грађана. "Имамо потпуно право да заштитимо своје домове и своју децу, без обзира на мишљења других," рекао је гувернер, наглашавајући одлучност државе у одбрани својих интереса.

Током последњих неколико дана, Тексас је започео са активним размештањем војне технике широм земље, у кораку који одражава појачану потребу за безбедношћу. Ова акција долази у време када су тензије на границама државе у порасту, а безбедносне претње постају све израженије.

"Наши напори усмерени су на обезбеђивање мира и стабилности за наше грађане," истакао је гувернер. "Морамо бити спремни да одговоримо на сваки изазов који угрожава нашу безбедност."

КИЈЕВ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ! Именовани градови које Украјина може да изгуби

Овај потез изазвао је различите реакције међу јавношћу и политичким аналитичарима. Док једни подржавају гувернерову одлучност у заштити државних граница, други изражавају забринутост због могућих последица таквих акција на дугорочне односе унутар земље и са суседним државама.

Ситуација око размештања војне технике у Тексасу и даље је предмет праћења и анализе, с обзиром на њен потенцијални утицај на регионалну и националну безбедност.

ЖЕСТОКО СЕ КУВА У ТЕКСАСУ! Тенкови, бодљикава жица, нешто се велико спрема

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА