Најновије

ЗВЕЗДА СТАВИЛА РАМПУ! Један од најбољих био на ивици одласка

Осман Букари, брзоноги крилни нападач из Гане, остаје у Црвеној звезди до краја сезоне упркос интересовању руских клубова.

Водећи човек Црвене звезде, Звездан Терзић, потврдио је да брзоноги крилни нападач Осман Букари неће напуштати клуб ове зиме. Иако се бележи значајно интересовање за играче Црвене звезде током актуелног прелазног рока, управа клуба одбила је све понуде.

"Његови наступи у Лиги шампиона, где је постигао голове и деловао асистентски против екипа као што су Манчестер Сити и Јанг Бојс, сведоче о његовој вредности за наш тим," изјавио је Терзић за Спорт експрес. "Свесни смо понуда, али смо одлучили да Букари остане с нама до краја сезоне како би нам помогао у освајању титуле."

Букари, који је стигао на Маракану лета 2022. године из белгијског Гента за суму од 3.000.000 евра, привукао је пажњу и руских клубова Краснодара, ЦСКА и Спартака, али и Бешикташа и једног клуба из MLS лиге.

Црвена звезда остаје чврста у свом ставу да је Букари значајан за клупске амбиције, а његова будућност у клубу биће препуштена летњем прелазном року.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА