Најновије

"Вучић и Курти су сијамски близанци на истом задатку"

Ових дана министар полиције тзв Косова обећава како ће једини траг српске државности остати амбасада Србије у Приштини. Обзиром шта је Вучић све препустио косовским Албаницима у претходних 12 година своје владавине дао је за право косовским властима да се тако понашају. Да се не плаше реакција из Европе, нема сумње да би били још радикалнији - изјавио је Милош Парандиловић, народни посланик и председник Новог лица Србије.

Вучић и Курти (Илустрација: Правда)

- Постоји један феномен на Балкану који мање више власти свих држава користе, а то је чињеница да овде пролази тај подрумски патриотизам који сви властодршци сервирају својим народима на потпуно идентичан начин. Тако и такозвани министар полиције Косова посеже за јефтиним потезима који служе за домаћу употребу. У томе им свесрдно све време помаже режим у Београду. Вучић и Курти су сијамски близанци на истом задатку - додаје Парандиловић.

- Мене брине једна друга ствар, а то је да након Вучићевог прогресивног убијања Србије и овог народа ми не останемо само и на амбасади у Београду. Вучић је сломио кичму овом народу, приватизовао државу у којој ништа не функционише сем епске пљачке напредњака. Младост нам цури, одлази из пакла који је у Србији Вучић направио, а земља без младости нема будућност. Док мафија са власти не оде јасно је да је Вучић спреман да распрода све, као што је са свиме трговао и до сад.

- Дао је косовским Албанцима све што су тражили. Више је Вучић учинио за заокруживање косовске независности него Курти и Тачи заједно. А оно мало преосталих Срба на северу Косова препустио је Радоичићу да их терорише и држи као таоце. Без пада овог режима у Београду нема сванућа овом народу, посебно не Србима на Косову и Метохији - закључује Парандиловић.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА