Најновије

ЗВЕЗДА РАЗБИЛА ВАЛЕНСИЈУ И ПОКАЗАЛА ШТА УМЕ! Недовић решетао са свих страна

Тим Јаниса Сферопулоса одиграо је сјајан меч у Београдској арени.

Кошаркаши Црвене звезде убедљиво су савладали Валенсију 82:64 у мечу 24. кола Евролиге, пошто су пред својим навијачима пружили једну од најбољих партија ове сезоне.

Тим Јаниса Сферопулоса до сигурног тријумфа предводио је Немања Недовић најбољом игром ове сезоне, пошто је меч окончао са 27 поена за само 18 минута проведених на терену.

Након тврде прве четвртине (11:12), Звезда је у нападу заиграла сјајно, а у одбрани наставила у истом ритму, па је на полувреме отишла са девет поена предности.

Та предност је и у трећој и четвртој четвртини наставила да расте, а свему је помогао одличан шут за три поена, чак 42 одсто, односно 11 убачених тројки из 26 покушаја.

Од тих 11, чак шест их је изашло из руке Немање Недовића, а уз њега је двоцифрен у Звезди био још само Мајк Тоби са 11 поена. Рокас Гедраитис је убацио осам поена, Адам Ханга и Џавонте Смарт по седам, док је шест поена (две тројке) додао и Милош Теодосић, који је имао и седам асистенција.

У тиму Валенсије, Крис Џоунс је убацио 11 поена, Демијен Инглис и Нејт Руверс по 10.

После ове победе, Звезда је сада на учинку 10-14, док је Валенсија са скором 12-12 у тесној борби за плеј-ин, тек испод неопходне 10. позиције на табели.

КАНЦЕЛАРИЈА НА КиМ ИЗДАЛА МЕМОРАНДУМ: Далекосежне последице за Србе на Косову због укидања динара

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА