Најновије

ОБРАДОВИЋ ПОТВРДИО- ПАРТИЗАН У ДЕРБИЈУ БЕЗ ТРИ ИГРАЧА: Ова утакмица је више од игре

Црно-бели ће бити у ослабљеном саставу у новом "вечитом" дербију ове сезоне.

Кошаркаши Партизана у четвртак од 20.00 играју "вечити" дерби против Црвене звезде у Евролиги, а у другом окршају у том такмичењу, црно-бели ће у Београдској арени бити гости.

Тренер Партизана Жељко Обрадовић потврдио је који играчи на том сусрету неће моћи да наступе због повреда, али и најавио велику борбу са најљућим ривалом.

"Утакмица која је више од игре, против највећег противника Црвене звезде, изгледа у добром тренутку и за њих и за нас. Одиграли су добру утакмицу против Фенербахчеа, ми смо одиграли добро против Асвела. Надам се да ће бити добра утакмица", рекао је Жељко Обрадовић новинарима у Арени.

"Познајемо овај амбијент, кошаркаши знају кошеве, биће мало другачије, али тако је како је. Треба бити концентрисан на утакмицу. Знамо шта је наш посао", истакао је Обрадовић, поводом чињенице да неће бити навијача Партизана на овом сусрету. Он је потом открио и да три играча неће моћи да помогну екипи.

"Сви су добро сем Зека Ледеја који није тренирао, Трифуновић је почео да ради, Алекса такође мало са лоптом, али мислим да ће бити исто као против Асвела", најавио је Обрадовић њихово одсуство са меча.

Упитан и како на припрему утакмице утиче чињеница да је Звезда јача за младог Николу Топића, тренер црно-белих је јасан.

"Игра одлично, у овим годинама показује једну дозу зрелости која је неуобичајена. Лично мислим да ће он бити високо пласиран на НБА драфту следеће године. Велико појачање за Звезду, изузетно добро и паметно игра", поручио је Обрадовић.

Вучић: Дубоко сам потресен

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА