Најновије

ВИШЕ О "СТРАНОМ ФАКТОРУ": Ухапшени шиптарски терористи су послушници Ми-6!?

Српски медији су пренели сазнања Вечерњих Новости о ухапшеним шиптарским терористима на административном прелазу Мердаре, а како наводи овај лист, терористи су ухапшени током покушаја изведбе операције којом руководи "страни фактор".
Лондон / Пиксабеј

Лондон / Пиксабеј

Сумња се да су двојица Албанаца са Косова и Метохије, уз инструкције и помоћ једне западне земље чији је званичник недавно боравио на Косову и Метохији и који свесрдно подржава независност КиМ, оружје желели да прокријумчаре једној криминалној групи у нашој земљи, пишу Новости.

Подсећамо, Дејвид Камерон, британски шеф дипломатије, недавно је боравио на Косову и Метохији у посети приштинским властима, као и британским трупама које су активне у јужној српској покрајини у оквиру КФОР-а.

Он је том приликом поручио да ће се борити да што више земаља призна независност “Косова”, као и да ће Велика Британија штитити територијални интегритет и суверенитет "независног Косова” од оних који покушавају да дестабилизују и уруше “независну државу Косово”.

Британци су “традиционални непријатељи” Срба, опште је позната ствар и управо су они ти који су гурали “Косово” у УНЕСКО, декларацију о геноциду у Сребреницу у Уједињеним Нацијама, итд., а ратовали су безуспешно против српског народа и у БиХ, и на Косову и Метохији, али и у Српској Крајини.

Међутим, управо им је Косово и Метохија највећа рана на срцу, јер су били приморани да потпишу Кумановски споразум и прихвате УН резолуцију 1244 којом су признали да је Косово и Метохија неотуђиви део Србије, због чега сада, у свом неоколонијалном бандитском стилу, покушавају свим силама да пронађу друге илегалне начине да створе независну државу Косово.

Лондон је бесан због дипломатско-војног краха на Космету и сада мора да исцрпљује своје снаге изнова како би своју накарадну девијантну творевину покушао да уведе у “легалне токове”.

Не успевају, јер је већински број УН чланица на страни Србије и практично три четвртине планете Косово сматра делом Србије поштујући међународно право и принципе и резолуције Уједињених Нација.

Хапшење двојице Албанаца је додатни шамар Ми-6 и другим британским безбедоносним службама, јер је српска БИА опет успела да их надигра у информационо-обавештајном и безбедоносном рату који непрестано траје.

Цео развој догађаја указује да ће кошкања и сукоб Београда и Лондона у наредном периоду све више да се распламсава.

Прочитајте ОВДЕ детаљније о хапшењу шиптарских терориста од стране српских служби

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА