Најновије

ШТА УРАДИ ТО, БОГДАНЕ!? Најлуђи кош у Богдановићевој каријери - како је ово успео? (ВИДЕО)

Српски кошаркаш Богдан Богдановић наставио је да пружа врло добре партије ове сезоне у НБА лиги, међутим његова Атланта је поново доживела "тесан" пораз, овога пута после продужетка у Орланду (117:110). Због тога, Хокси се налазе два места испод црте која означава плеј-ин тимове на Истоку, тако да ће се грчевито борити за месту у одигравању ако наставе да губе овакве завршнице...

На крају, није помогло ни 18 поена Богдана Богдановића (седам од 17 из игре), који је на то имао три скока, четири украдене лопте и једну асистенцију. Оно што је ипак највише импресионирало је кош који је Богдановић постигао у првој четвртини, можда и најчуднији који је дао у својој каријери. Погледајте:

У његовом тиму поново је предводник био Треј Јанг са 31 поеном, Дежонте Мареј је додао 24, док је Садик Беј уписао још 16. Што се тиче Орланда, код њих је "експлодирао" Паоло Банкеро са 35 поена, Кејлен Хаустен је додао 25, док је одличан меч одиграо и Џејлен Сагс са 16. Подсетимо, претходне ноћи Никола Јокић је одиграо маестралну утакмицу иако је постигао само два коша, што се заиста ретко када виђа.

Запад шокиран: Руси напали и уништили ПВО системе – Кијев без одбране и „Патриота“

Извор: Мондо
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА