Најновије

Посланик Врховне раде позива Запад да смени Зеленског

Зеленски није способан за преговоре, а док Запад не схвати да се ситуација може променити само његовом сменом, Украјина ће изгубити још више територија и људи, оценио је Александар Дубински.

Владимир Зеленски није способан да преговара, а Запад то мора да схвати и смени га, рекао је посланик Врховне раде Александар Дубински.

"Глорификација Зеленског у западним медијима је била неслана шала за западне земље. Преварили су се што су Зеленског представљали као неког ко је способан да преговара, па сада од њега очекују да промени политику и преговора са Руском Федерацијом", написао је Дубински на Телеграму.

Према његовим речима, то није могуће, јер Зеленски од самог почетка није способан да преговара, а сада је још самоуверенији и неће пристати ни на какве промене.

Док Запад не схвати да се ситуација може променити само сменом Зеленског, Украјина ће изгубити "још више територија и људи", оценио је Дубински.

Зеленски је недавно на Телеграму навео да је такозвани план победе Украјине у потпуности припремљен, као и да садржи "моћан пакет који ће приморати Русију да дипломатски оконча рат".

Међутим, Зеленски није импресионирао Вашингтон својим "планом победе" нити је успео да обезбеди већу америчку подршку у сукобу са Русијом током своје последње посете САД, како је навео "Волстрит џорнал".

Тзв. план победе Зеленског има четири кључна услова, који подразумевају да Запад Кијеву пружи безбедносне гаранције које би биле сличне НАТО чланству, наставак украјинске офанзиве у Курској области како би је Кијев користио као адут у преговорима с Москвом, испорука "специфичног" западног оружја Украјини, и међународна финансијска подршка Кијеву.

НЕСТОРОВИЋЕВ ПОКРЕТ: Ко је потписао решење о литијуму, где је овлашћење?

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА