Најновије

ВЕЛИКИ СКАНДАЛ: Суботички пољопривредници позвани на разговор у БИА

Дамир Перчић из Удружења пољопривредних произвођача Суботице приведен је јутрос око 9 сати у просторије БИА у Суботици, а још двојица чланова истог удружења Митослав Матковић и Маринко Кујунџић одазвали су се својевољно позиву, рекао је председник суботичког удружења Марко Габрић.

Он је за Н1 објаснио да су људи из Београда дошли у Суботицу, где пољопривредници настављају данас протест на Жедничком путу код кружног тока на Ипсилон-краку, зато што им Влада Србије није одговорила у задатом року од 24 сата у вези са захтевима.

Габрић је казао да су одвели Перчића, пошто се он није одазвао позиву БИА након написа у пјединим медијима да је „хрватски плаћеник“, док су Матковић и Кујунџић својевољно отишли.

Позиву су се одазвали и Ласло Толди из Клуба произвођача Чантавир, и пољопривредник из Малог Иђоша који су, како је Габрић рекао, планирали да се придруже суботичким пољопривредницима.

Они ће у 11 сати кренути тракторима ка згради БИА где се налазе пољопривредници, и где, како је казао Габрић, врше притисак на њих.

„Нас не могу заплашити“, истакао је он.

Око седамдесетак пољопривредних произвођача са педесетак трактора блокирало је Испилон-крак у понедељак код Суботице од 12 до 14 часова, а затим од 15 до скоро 18 часова. И за данас су најавили блокаде.

ПУТИН СЕ ВРАТИО ХИТНО У КРЕМЉ НА ВАНРЕДИ САСТАНАК: Украјинци добили зелено светло да гађају по дубини руску територују?

Извор: Н1.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА