Најновије

Милић тврди да је Вучевић врхунски водио Нови Сад, а сада му је стигао одговор: „Такве речи смо слушали од пропагандиста СНС-а“

Лидер Покрета за децентрализацију Србије др Драган Милић изјавио је на седници градске скупштине у Нишу да је актуелни премијер Милош Вучевић награђен том позицијом јер је врхунски водио Нови Сад. На Милићеву изјаву реаговао је председник Градског одбора SSP Нови Сад др Владимир Врсајков наводећи да су такве речи до сада слушали од пропагандиста СНС-а.

„Господин Вучевић је видео катастрофу и катаклизму да се Нови Сад дели на општине. Човек је врхунски водио Нови Сад, за награду је добио премијерско место. Код нас, ми не можемо да добијемо ништа. Према томе, морате да научите и у СНС, овом нишком, како треба да се бори за овај свој град, препознаће вас неко у том Београду, верујте ми“, рекао је др Драган Милић на једном од скупштинских заседања у Нишу.

Лидеру нишке опозиције потом се обратио и председник Градског одбора SSP Нови Сад др Владимир Врсајков.

„Поштовани колега Милићу, тврдња, коју сте изрекли на седници нишке Скупштине, да је Милош Вучевић врхунски водио град Нови Сад и да је на основу тог врхунског рада и борбе за свој град препознат у Београду, те је тако постао премијер, у најмању руку збунила је Новосађане. Такве речи смо до сада слушали од пропагандиста СНС-а и њихових функционера, а не од некога ко је на изборе у Нишу изашао као опозиција Српској напредној странци“, изајвио је Врсајков.

Према његовим речима, Милош Вучевић је у многим стварима уништио Нови Сад и то ће  потврдити сваки разуман Новосађанин.

„Урбанистичко убиство једног града, криминални Нови Сад на води, саобраћајни хаос, празна градска каса, дугови комуналних предузећа, огромна корупција, осећај небезбедности су само неки од резултата тог „врхунског рада“. Са већином ових чињеница упозната је цела Србија, о томе су говорили посланици у Скупштини Србије када је Милош Вучевић биран за лажног премијера. Изгледа да само Ви, колега Милићу, нисте чули за Снајпере, Боцаре, Андреје, за прогон неистомишљеника, за вређање политичких противника, за пребијања студената у нашем граду и за још много тога лошег. Сматрам да сте сада обавештени и очекујем да се извините свим грађанима Новог Сада због хвалоспева које сте изрекли о Милошу Вучевићу“, закључује Врсајков.

Подсетимо, др Драган Милић недавно је основао Покрет за децентрализацију Србије највљујући политички ангажман на републичком нивоу. Група грађана „Др Драган Милић“ остварила је велики успех на локалним изборима у Нишу одржаним 2. јуна, на којима је била другопласирана и освојила 16 мандара у градском парламенту.

РУСКА АРМИЈА У НАЛЕТУ ЗАПЛЕНИЛА БЛАГО! Украјинци кад су видели трупе кренули да беже, све оставили иза себе (ВИДЕО)

Извор: Нова.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА