Најновије

ПРЕТИО "ДИРЕКТНИМ УДАРОМ НА САНКТ ПЕТЕРБУРГ": Медведев му одговорио да "не буди звер"...

Заменик председника Савета безбедности Руске Федерације Дмитриј Медведев реаговао је на претњу бившег шефа Генералштаба пољске војске Рајмунда Анџејчака да ће "ударити на Санкт Петербург", позвавши га да се сети историјских подела Пољске и да је "боље да не пробуди звер".
Медведев

Медведев

"Појавио се још један храбри пшек, по имену Анџејчак, који прети Русији нападом 'директно на Санкт Петербург'. Он, будала у пензији, сетио би се бројних подела Пољске и не би будио звер, јер је Варшава била део Руског царства", написао је Медведев на Телеграму.

Како су претходно пренели пољски медији, Анџејчак је рекао да ће Пољска "директно напасти Санкт Петербург и погодити све стратешке циљеве у радијусу од 300 километара ако Русија нападне балтичке земље".

Он је такође додао да је Варшава купила 800 ракета домета до 900 километара за употребу у случају рата са Москвом.

Коментаришући речи америчког председника Џозефа Бајдена, да "постоји претња из Ирана за Трампа", Медведев је навео да оне који желе да убију Трампа не треба тражити међу Иранцима, већ међу присталицама Бајдена и председничког кандидата САД Камале Харис, као и присталицама Украјине.

"Радосно трљајући руке које болују од артритиса, Бајден је оптужио Иран за 'могући атентат на Трампа'. Дементном деди капа гори право на глави! На крају крајева, кривца не треба тражити међу Иранцима, већ међу промрзлим либералима, присталицама тог сенилног човека и Камале Харис, као и међу гомилом проукрајинских идиота, које су неговале демократе током година рата против Русије", додао је Медведев.

Осим тога, он је додао да Запад нема пара за последице урагана Милтон на Флориди, нити за француске фармере, а ни за оживљавање немачке индустрије, већ да је новац само ту за "одржавање луде пијане гомиле у Европи и за ново оружје за истребљење Словена у војном сукобу".

Прочитајте ОВДЕ шта је Ђилас поручио напредњацима

Извор: РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА