Најновије

Вулканов сајам књига пре сајма

Вулкан издаваштво и ове године, пети пут заредом, за све љубитеље књига који нестрпљиво чекају сајамске манифестације, организује сајам пре сајма. Вулканов сајам траје до 20. октобра, а одржава се у 31 књижари Вулкан широм Србије и на два сајта vulkani.rs и knjizare-vulkan.rs, са попустима на бројна издања до чак 70%.

Фото: Вулкан

Очекујте невероватне попусте – 30% на 30 најчитанијих наслова и новитете из области белетристике и дечје књижевности, као и 40%, 50% и 60% попуста на одабрана издања. Не пропустите јединствену прилику да купите омиљене књиге по цени сниженој чак 70%!
Уколико се одлучите за три или више књига, остварујете још 10% попуста на укупну цену. Достава је бесплатна на територији Србије.


Током сајма очекује вас разноврсна понуда наслова различитих жанрова, прилагођена свим укусима и интересовањима.


Уживајте у новим романима савремене књижевности – од емотивних драма до узбудљивих трилера. Прочитајте инспиративне исповести познатих личности које су оставиле траг у свету. Откријте чаробне приче које ће обрадовати најмлађе и узбудљиве светове који надмашују границе маште.


Вулкан представља најновије дело Стивена Кинга које ће без сумње изазвати лавину емоција и дискусија. Ледећи крв у жилама, трилогија Гвенди, која враћа краља хорора на сцену, истражује какве су границе између жеља и страха.


За љубитеље мистерија, Ричард Озман се враћа са новим романом Ко умире последњи, још једном напетом причом протканом јединственим хумором која ће вас држати у неизвесности до последње странице.


Домаћа књижевна сцена богатија је за још један изванредни роман Миодрага Мајића – Под туђим сунцем, који ће вас одвести на незаборавно путовање кроз лавиринт људских емоција. Ова дирљива прича навешће вас да размишљате, осећате и можда пронађете део себе у ликовима које Мајић тако мајсторски оживљава.
Вулканов сајам обележиће и ексклузивно издање ремек-дела Фјодора Достојевског Злочин и казна, са илустрованом мапом Санкт Петербурга која пружа јединствен увид у град који је одиграо кључну улогу у радњи и атмосфери романа, што ће одушевити љубитеље класика.


Сазнајте зашто је књига Сутра, и сутра, и сутра Габријеле Зевин нашла своје место на листи 100 најбољих књига двадесетпрвог века Њујорк тајмса. Ова дубока рефлексија о љубави, губитку и потрази за смислом свакако ће вас дирнути. Осим тога, припремили смо и психолошки водич Мале трауме др Мег Арол, који ће вам помоћи да боље разумете своје емоције и развијете емоционалну отпорност.

Слатка паста од пасуља Дуријана Сукегаве, дубока медитација о драгоценом балансу између усамљености и слободе, открива да сваки тренутак бола може постати тренутак опроста и да сваки дан може бити испуњен малим, али драгоценим тренуцима радости.


За најмлађе, Вулканчић је припремио прегршт нових издања, укључујући едукативне књиге које подстичу знатижељу и креативност, као и узбудљиве графичке романе.


Урнебесно духовит нови наслов из серијала о Догмену – Слузавка 22 из пера Дејва Пилкија доноси још узбудљивије авантуре вољеног борца за правду, а мале авантуристе засигурно ће обрадовати два нова наслова из серијала о Џерониму Стилтону – Шерлокове авантуре: Случај црне магле и Џинови са Чоколадних брежуљака, која ће им заголицати машту и насмејати их до суза.


Уз књигу Најлепше приче свих времена сазнајте занимљивости о писцима и околностима под којима су настале најлепше бајке света. Откријте много узбудљивих чињеница!


Едукативне књиге као што су Сади и Сјај одушевиће младе истраживаче и подстаћи их да се повежу с природом и свемиром на дубљи начин и да истраже тајне биљака и небеских тела.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА