Најновије

ЧИШЋЕЊЕ КУРСКА У ПУНОМ ЈЕКУ: Украјинци беже главом без обзира пред налетом Путинових трупе (ВИДЕО)

Маринци руске групе „Север“ настављају војне операције у Курској области, успешно протерујући украјинске снаге из неколико насеља у пограничном подручју.

Током ових операција, руски војници су уништили украјинску војну технику и значајно људство користећи артиљеријске и ракетне системе. Ове акције су део шире стратегије руских снага у Курској области, где су одбили неколико украјинских напада и заузели кључне позиције.

Према руском Министарству одбране, током ових борби су откривени и прецизно уништени украјински положаји у шумским подручјима, а маринци су успешно очистили насеља попут Снаости, где су се водиле тешке борбе.

Ове информације прате и званичне објаве руских медија који су известили о великим губицима украјинских снага у овој области.

Ове операције се настављају са циљем потпуног неутралисања украјинских положаја у граничним регијама, док руска војска јача своју присутност у стратешким местима близу границе. Више о овим операцијама можете прочитати на руским медијима попут РИА Новости и Комерсант.

ЈОШ ЈЕДАН БЕЗОБРАЗЛУК АМЕРИКАНАЦА: Русија одговорила на Бајденову ударну понуду!

Извор: Информер.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА