Најновије

ЈОШ ЈЕДАН БЕЗОБРАЗЛУК АМЕРИКАНАЦА: Русија одговорила на Бајденову ударну понуду!

Сједињене Америчке Државе воде практично рат у пуном обиму са Русијом и желе Москви стратешки пораз, изјавио је данас заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев, коментаришући речи америчког председника Џозефа Бајдена да су САД спремне за преговоре са Русијом, Кином и Северном Корејом о смањењу нуклеарног наоружања без предуслова.

- Бајден је, да би помогао свом безумном штићенику, рекао да је спреман на преговоре о смањењу стратешких нуклеарних снага без предуслова. Још један безобразлук Американаца. Размислите о томе: САД воде готово пун (а никако хибридни) рат са нама и желе нашој земљи стратешки пораз. Дакле, преговори на тему СТАРТ са Америком нису ништа кориснији од преговора о примирју са Хитлером 1945. године - написао је Медведев на свом Телеграм каналу, преноси РИА Новости.

Бајден је раније рекао да свет треба да тежи потпуном елиминисању нуклеарног арсенала, а такође је потврдио спремност САД да преговарају са Русијом, Кином и Северном Корејом у овом правцу.

Међутим, како наводи руска агенција, Бајден је "прећутао" значајне трошкове америчке владе на развој и јачање сопствене нуклеарне тријаде.

ДОДИК: БиХ неће признати улазак Албанаца са КиМ са личном картом

Извор: Информер.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА