Најновије

Кошаркаш Барселоне пљеснуо судију по задњици (ВИДЕО)

Играч Барсе Дарио Бризуела ударио је женског судију по задњици усред утакмице.

Кошаркакаш Барселоне Дарио Бризуела ударио је судију по задњици на утакмици АЦБ лиге против Тенерифа. Она се зове Јасмина Алкараз, приликом једног извођења аута добила је од кошаркаша ударац по задњици, док јој је објашњавао да није направио фаул који је она досудила.

Овај недопустив потез изазвао је велику пажњу у медијима и на друштвеним мрежама. Погледајте:

На друштвеним мрежа нижу се осуде овог геста познатог кошаркаша и тражи се да буде кажњен. "Дарио Бризуела, кошаркаш Барселоне, додирује задњицу судије... Да ли ће бити пријављен за се*суални напад као Луис Рубијалес?", написао је један корисник "икса" у Шпанији, уз низ увреда на рачун Барселоне.

"Бризуела је управо ударио судију по задњици, да ли је неко ухватио овај моменат у преносу?!", писао је један љубитељ кошарке који је уживо пратио меч и није могао да верује шта види.

"Бризуела је управо додирнуо задњицу Јасмине Алкараз. И прошао некажњено", такође је гласио један коментар ситуације која ће сигурно изазвати реакције у наредним данима.

Утакмица је завршена победом Барселоне 95:91, али ће након меча резултат вероватно пасти у сенку овог скандала.

Ко је Јасмина Алкараз

Јасмина Алкараз Морено (35) је познати шпански судија и дели правду на мечевима АЦБ лиге, на турнирима у баскету 3x3 и на утакмицама репрезентација под окриљем ФИБА. Била је део првог потпуно женског судијског тима на утакмици шпанске друге лиге 2018. године, а од септембра 2019. године суди мечеве АЦБ лиге. Четврта је жена у историји тог такмичења и интернационални је арбитар.

Ко је Дарио Бризуела

Дарио Бризуела је шпански кошаркаш који ће у новембру напунити 30 година и овог лета је остварио трансфер каријере када је прешао у Барселону. Играо је и за Естудијантес и Уникаху и репрезентативац је Шпаније, са којом је 2022. постао првак Европе у Немачкој.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА