Најновије

РУСКО ОРУЖЈЕ ПРЖИ НАТО ПОЈАЧАЊА: Фронт говори дословно све и ту нема лажи

Руско оружје је у много чему испред оног које Украјини испоручује НАТО, изјавио је шеф администрације руског председника за државну политику у области војно-индустријског комплекса Виктор Јевтухов.

„Наше оружје не заостаје по својим карактеристикама и по много чему је испред наоружања које земље НАТО-а испоручују нашем непријатељу“, рекао је он за телевизију „Русија 24“.

Јевтухов је додао да је „најважније данас да се осигура да Оружане снаге Руске Федерације испуне главни задатак у оквиру специјалне војне операције – а то је победа, коначна победа над непријатељем“.
Како је истакао, потражња за руским оружјем и војном техником ће се вишеструко повећати након завршетка специјалне операције.

С тим у вези, објаснио је да је разлог ефикасност коју су техника и оружје које показали у оквиру борби.
Према његовим речима, планови везани за уговоре за испоруку руског наоружања у иностранство се, упркос логистичким ограничењима, испуњавају на време.

„Поруџбина има много. Све се, наравно, извршава у роковима договореним са нашим међународним партнерима. Упркос свој дискредитацији против Русије и чињеници да има много логистичких и финансијских ограничења, ограничења везаних за испоруке производа, свеједно се све завршава на време и у количини и квалитету који захтевају наши главни партнери“, прецизирао је он.

СИЈЕРТО УПОЗОРАВА: To би значило почетак трећег светског рата

Извор: Спутник.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА