Најновије

У НАРЕДНИМ ДАНИМА ОДЈЕК СА МАЛОГ КАЛЕМЕГДАНА! Звезда доводи НБА играча са великим искуством на кључној позицији

КК Црвена звезда спрема спектакуларно појачање у тиму! Како незванично сазнајемо, црвено-бели су у завршним преговорима са искусним НБА играчем, који би требало да заузме позицију четири у наставку сезоне. Долазак овог реномираног кошаркаша доноси нову дозу динамике и снаге у тиму тренера Јаниса Сферопулоса, који настоји да постигне оптималан баланс између нападачке и дефанзивне игре.

Овај потез долази као реакција на потребу за стабилнијим резултатима тима, а ново појачање се сматра кључним за унапређење тактике и постизање стабилности у регионалним и европским такмичењима. Иако клуб још није званично потврдио идентитет играча, спортски извори наводе да се ради о играчу са дугогодишњим НБА искуством, што гарантује да ће на позицији четири пружити доминантну физичку игру, прецизан шут и одличан осећај за асистенције.

Навијачи Црвене звезде већ нестрпљиво ишчекују долазак овог појачања, надајући се да ће се њихов тим поново борити за највиши пласман у АБА лиги и остварити значајне победе у Евролиги. Ова аквизиција би, како многи верују, могла донети не само резултате већ и свеж ентузијазам међу црвено-белим навијачима широм региона.

Очекујемо званичну потврду клуба у наредним данима.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА