Најновије

Турци беже из хале, не могу да гледају како их Звезда гази: Овај снимак све говори (ВИДЕО)

Црвена звезда је направила огроман успех и успела је да у "Улкер дворани" победи Фенербахче 76:57 у трећем колу Евролиге. Након тријумфа над Паризом у гостима и Басконијом код куће које су многи можда и очекивали стигла је победа која је закуцала црвено-беле на врх табеле!

Фенербахче који је кренуо сјајно у Евролиги спуштен је на 57 поена, Шарунас Јасикевичијус је после меча немоћно махао главом, а права немоћ је могла да се види на трибинама. Крцата хала је дошла да види како Шарасов тим демонстрира силу, а онда је на пет минута до краја, након серије Црвене звезде која је отишла на "плус 15" (62:47) хала кренула да се празни.

Камере су ухватиле како навијачи напуштају халу много пре краја меча, а како се утакмица завршила и како су камере приказале широки угао видели смо да је јако мало навијача дочекало крај овог меча! Не воле Турци да губе од српских клубова, а ево и како је то изгледало: 

Црвена звезда ипак нема времена за славље и за претерано размишљање о овом мечу. Већ у петак у госте долази Барселона, а имаће мотив више. Сада су црвено-бели ти који треба победити У Евролиги. 

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА