Најновије

ЗАХАРОВА "НОКАУТИРАЛА" РУТЕА: Историја, Руте!

Реакција генералног секретара НАТО Марка Рутеа на убиство шефа Политбироа Хамаса Јахје Синваре не изненађује с обзиром на историју Холандије, изјавила је званична представница Министарства спољних послова Русије Марија Захарова.

Она се огласила поводом изјаве Рутеа који је, коментаришући информације о убиству шефа Хамаса, рекао да се „неће потрести ако се испостави да је то тачно“.

„Нисмо изненађени. Ствар је у томе што је Руте бивши премијер Холандије. Та земља је позната по својим 'либералним традицијама'. 

Тако су Холанђани 1672. године убили свог премијера и његовог брата Корнелиса, а затим су их – појели. Наравно, не у потпуности. А шта сте мислили? То је западна цивилизација, зато је руља пробрала оне делове тела који су укуснији. Затим су их све помиловали. Рефлекси канибализма су, као што видимо, и даље јаки. Пријатно, Марк, немој се удавити“, написала је Захарова на Телеграму.

У међувремену је израелска војска потврдила да је шеф Политбироа Хамаса Јахја Синвар убијен у Рафи. Aмеричка обавештајна служба је помагала Израелу да прати где се налази ликвидирани шеф Хамаса Јахја Синвара, потврдио је вечерас председник САД Џозеф Бајден.

Извор: Спутњик 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА