Најновије

БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Трамп „украо шоу“ на добротворној вечери, демократама пресело

Републикански кандидат за председника САД Доналд Трамп „украо је шоу“ на традиционалној Ал Смитовој вечери, на којој се прикупљају средства за католичке организације за децу, и упутио критике на рачун демократа.

Због митинга у Висконскину Камала Харис није присуствовала вечери Меморијалне фондације Алфреда Е. Смита (бивши гувернер Њујорка, демократа и први католик који је добио номинацију за председника САД 1928. године), догађају који традиционално окупља председничке кандидате још од 1960. године.
У свом обраћању Трамп је рекао да је био шокиран вешћу да Камала неће доћи.
„Заиста сам се надао да ће стићи јер нам никад доста њеног прелепог смеха. Смеје се као луда", рекао је бивши председник.

"Ако сте заиста хтели да потпредседница Харис прихвати ваш позив, претпостављам да је требало да јој кажете да су средства намењена за спасавање пљачкаша и изгредника у Минеаполису и она би била овде, гарантовано", додао је, алудирајући на фонд за плаћање кауције "мирним демонстрантима" који су пљачкали по граду после убиства Џорџа Флојда и који Харисова подржава.
Трамп је поменуо и демократског кандидата за потпредседника, Тима Волца.
„Мислио сам да су демократе луде због тога што причају да мушкарци имају менструацију. Онда сам упознао Тима Волца“, рекао је Трамп и додао да ће Волц, упркос томе што није био присутан, рећи да је био на вечери.

Није био поштеђен ни актуелни председник Џозеф Бајден, за кога је Трамп рекао: „Да су демократе заиста желеле да неко не буде са нама вечерас, послали би Џоа Бајдена“.

„Једва може да прича, једва да састави две кохерентне реченице, који изгледа да има менталне способности детета. Ово је особа којој ништа не иде, нема никакве интелигенције. Али доста о Камали Харис", подсмехнуо се Трамп.
На „тапету“ се нашао и лидер деморката у Сенату, Чак Шумер, поред ког је Трамп седео на вечери.
"С обзиром колико је воук ваша партија постала, ако Камала изгуби имаћеш прилику да постанеш прва жена председница", рекао му је.

Иако је најавио да ће се нашалити и на свој рачун, одустао је од те идеје.
„Не. Немам ништа. Једноставно не видим смисао у томе да "пуцам" на себе (да се шали на свој рачун) када други људи пуцају на мене", рекао је Трамп.

Па ти Србине живи: Како Курти на северу КиМ од села до села шири мрежу полицијских станица и база

Извор: Спутникпортал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА