Најновије

БОМБА! Милан, Јувентус, Реал Мадрид, Наполи доносе џак пара за Звездиног бисера

Андрија Максимовић, суперталентовани играч Црвене звезде, привукао је пажњу бројних великих клубова из Европе, што додатно подиже његову вредност и поставља га у центар интересовања светске фудбалске јавности. Према најновијим информацијама, скаути Борусије Дортмунд и Атлетика Мадрид већ су пратили његове наступе, при чему су Немци понудили чак 10 милиона евра за његову слободу.

Међутим, интересовање не стаје ту. Манчестер Сити и Јувентус такође су се укључили у трку за младог српског репрезентативца, што додатно потврђује његов потенцијал. Поред њих, турски новинар Екрем Конур објавио је да Максимовића прате и Реал Мадрид, Милан, Арсенал и Наполи. Ову информацију су потврдили шпански и немачки медији, а чак је и телевизија „Скај“ известила да су клубови спремни да понуде 15 милиона евра за овог младог играча.

Такође, енглески „Гардијан“ сврстао је Андрију Максимовића међу 60 најталентованијих младих играча на свету, што додатно појачава еуфорију и очекивања од њега. Очигледно је да се за његов потпис води озбиљна трка међу највећим европским клубовима, што би могло значајно да утиче на његову каријеру и будућност у фудбалу.

ХИТАН САСТАНАК ПОСЛЕ ПАРИЗА! Сферопулос тражио појачање док још има времена

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА