Најновије

СПРЕМА СЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА ВЛАДЕ У СРБИЈИ: Изгледа има непослушних министара

Премијер је истакао да принцип променљивости мора постојати у политици и додао да су неки веома савесни, а неки дају себи за право да мисле да не може доћи до реконструкције за њих.

Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је данас да ће реконструкције Владе Србије бити када за то дође време и да је природно да се рад оцењује.

"Разговараћу са председником, морамо правити пролазно време, пресек стања за министре. Ваљда је природно да се врши нека оцена за рад, да видимо ко шта ради. А они су сви сигурни да неће бити реконструкције, они су сигурни да Вучић и ја то радимо да запретимо и сигурни су да они нису међу њима, јер су они битни, јер имају добре односе са председником, са мном", рекао је Вучевић гостујући на ТВ Пинк.

Истакао је да принципа променљивости мора бити у политици и додао да су неки веома савесни, а неки дају себи за право да мисле да не може доћи до реконструкције за њих.

"Позивам све министре да буду министри у Влади Републике Србије и службеници Републике Србије. Сви морају да схвате да су службеници ове државе. Ми смо на српском путу, не може се рећи да морамо да се определимо", нагласио је Вучевић.

Указао је да се Србија одавно определила за српску столицу и српски пут.

"Нећемо да будемо ничије пудлице... Да ми будемо нека друга страна, а не наша, нећемо да будемо. Доста те глупе приче да Србија седи на више столица. Ова политика је итекако одржива", истакао је премијер Србије.

РУСКА АРМИЈА КРЕЋЕ У ВЕЛИКУ ОФАНЗИВУ СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ? Кијев попалио све аларме на фронту

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА