Најновије

СПРЕМА СЕ ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ У БЕОГРАДУ? Еколози зову просветаре и пољопривреднике да им се придруже

Представници еколошких организација упутили су позив просветарима и пољопривредницима да им се придруже у заједничком протесту који ће се одржати у Београду. Протест је заказан као реакција на неодговарајуће мере Владе у областима екологије, образовања и пољопривреде.

Еколошки активисти наводе да се тренутно суочавамо са све већим бројем еколошких проблема, укључујући загађење ваздуха, воде и земљишта. Они истичу да су досадашњи покушаји решавања ових проблема били недовољни, што угрожава здравље грађана и одрживост животне средине у Србији.

С друге стране, просветни радници указују на лоше услове рада у школама, недостатак инвестиција у образовање и ниске плате које доводе до незадовољства међу наставницима. Пољопривредници су такође изразили незадовољство због неадекватне подршке државе, високих цена горива и недостатка финансијских подстицаја за развој пољопривреде.

Циљ овог заједничког протеста је да се скрене пажња јавности на проблеме који погађају различите секторе друштва, као и да се изврши притисак на институције да предузму конкретне кораке у циљу побољшања услова живота и рада.

Протест ће бити одржан испред Народне скупштине у Београду, а очекује се велики одзив грађана који су незадовољни тренутним стањем у земљи. Еколози, просветари и пољопривредници планирају да наставе своју борбу за правду и боље услове, а овај протест представља следећи корак у том правцу.

ПРАВИ ПАКАО НА ТРИ ПРАВЦА! Фронт гори, Руси се муче у Курској...

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА