Најновије

(НЕ)МОГУЋЕ: Откривени знаци постојања ванземаљске интелигенције!?

Сајмон Холан, британски професор који који је учествовао у многим НАСА научним програмима, најваио је да ће у наредним месецима бити објављена шокантна открића о постојању ванземаљских цивилизација у нашој галаксији Млечни пут, објавио је часопис „The Mirror“.
Живот...

Живот...

Две конкурентске групе астронома откриле су знаке постојања ванземаљских цивилизација. Астрономи са Универзитета у Оксфорду већ су прикупили значајну количину података који потврђују постојање јединствених и различитих непознатих сигнала које генеришу интелигентна бића изван Земље.

Кинески научници могли би бити први научници који ће пружити доказе о постојању ванземаљских цивилизација, јер највероватније већ имају координате извора ових необичних сигнала, означених као BLC-1.

Холан је додао да без обзира на извор ових сигнала, њихова природа је јединствена и различита од било ког познатог космичког догађаја или феномена, преноси сајт „rtraveler.ru “.

Научник се позвао на извор у пројекту Breakthrough Listen који је специјализован за анализу сигнала из свемира које примају највећи и најмоћнији радио-телескопи на нашој планети.

Прочитајте ОВДЕ саопштење ССП-а о “пљачки века”

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА