Најновије

ДОДИК УЛАЗИ У "ЛИТИЈУМСКЕ ПРИЧЕ": Ево шта каже о литијуму на Мајевици...

Све што се тиче литијума биће рађено у договору са грађанима и на основу стручних експертиза, изјавио је данас председник Републике Српске Милорад Додик говорећи о могућности експлоатације литијума на Мајевици.
Додик

Додик

Додик је у Лопарима, на североистоку БиХ у Републици Српској, изјавио да актуелна власт, која је била и иницијатор ове приче, данас покушава да је представи на некоректан начин.

Поновио је да све што се тиче литијума, моћи ће да се ради само у договору са грађанима и на основу стручних експертиза, преноси Танјуг.

"Дошли смо овде да разговарамо са грађанима о најактуелнијој теми коју покушавају политички опоненти да експлоатишу на један некоректан начин везано за литијум. Овде ће моћи да се ради само на бази договора с народом и на бази стручних експертиза које ће се урадити и никако другачије, а они који су покушали да то узурпирају не питају и народ, они сад покушавају да припишу неком другом. Ја подсећам да је актуелна власт прва иницирала такву врсту приче сада се дистанцирала. Наравно могу да раде шта хоће али оно што је једино исправно је да се овде ништа неће десити без народа", поручио је Додик, пренела је РТРС.

Прочитајте ОВДЕ све о акцијама ослобађања Угледара

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА