Најновије

МЕДВЕДЕВ БРУТАЛАН: Понизити Запад максимално - раслабити их толико да се распадне САД!

Ништа се није променило у протеклих 160 година, а задаци Русије остају исти - максимално ослабити и понизити Запад, укључујући и Европу, у чему нам помажу и Сједињене Државе, навео је заменик председника Савета безбедности Дмитриј Медведев.
Медведев

Медведев

Наиме, Медведев је цитирао Фјодора Тјучева, да "једина исправна политика Русије у односу на западне земље 'није савез са једном, или другом од тих сила, већ разједињеност, као и подела', јер ће тек тада представници Запада престати да буду непријатељски расположени према Москви, али наравно из немоћи, никада из убеђења".

"Русија мора да ослаби Запад до распада САД, или да се створи пуноправна противтежа Америци, као што је то био случај за време постојања СССР-а и Варшавског пакта. И ту се већ виде изгледи за нову равнотежу: ШОС, БРИКС, друге регионалне уније и свеобухватан развој односа са земљама Глобалног југа", написао је Медведев на Телеграму.

Како је истакао, алтернатива таквом односу снага је тотални рат до потпуног истребљења човечанства.

"Свет без равнотеже у данашњим условима неће трајати ни десет година. Ако Запад не схвати ову једноставну истину, биће крај свега. И ово није ситуација у којој ће смрт једних значити победу других", закључио је бивши руски председник.

Прочитајте ОВДЕ о најкрвавијој зони ратишта у Украјини

Извор: РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА