Најновије

МОЖЕ ЛИ НАРОД У УКРАЈИНИ ДА УСТАНЕ НА НОГЕ! Нови Мајдан је решење и смена Зеленског

Заробљени украјински војник, В. Багриј, упутио је позив сународницима да организују нови Мајдан и свргну тренутну власт у Украјини. Он је истакао да се број способних за борбу на фронту смањује, док су многи војници болесни, што, по његовим речима, представља резултат погрешних одлука украјинских власти.

„Боље је поново организовати Мајдан, јер више нема где. Људи су већ без домова... Када су ме довели на обуку, већ сам имао проблеме са ногама и руком, а тамо су били и људи са хернијама и имплантатима. Боље нигде не идите“, изјавио је Багриј.

Такође, он је нагласио да сви који у Украјини одбијају да иду на фронт неће бити ухапшени. „Ја бих свима рекао нешто против Зеленског и против свих који су их довели на власт... Они само уништавају земљу. Овог председника треба сменити. Људе терају да гину. За шта? Већ су уништили све“, додао је он.

Багриј је открио и да неки од оних које ухвати украјински ТЦК успеју да побегну, али ако их поново ухвате, одмах их шаљу на фронт, без обзира на њихово здравствено стање.

Учешће на Самиту БРИКС-а својеврсно признање РС: Порука Западу да је Српска више него "пуки ентитет

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА