Најновије

ЗЕЛЕНСКИ СЕ ПАНИЧНО ОБРАТИО УКРАЈИНСКОЈ ВОЈСЦИ: Стиже нова опасност на све линије фронта

Према наводима обавештајних служби, украјински председник Владимир Зеленски објавио је да би први севернокорејски војници могли да стигну у зону сукоба већ 27. или 28. октобра.

Ово упозорење изазвало је додатну узнемиреност међу припадницима Оружаних снага Украјине, јер се сматра да би учешће севернокорејских трупа могло значајно да промени динамику сукоба на фронту.

Све чешће информације о могућем ангажовању војних снага из других земаља додатно усложњавају ситуацију за Украјину, која се већ дуго суочава са снажним изазовима у покушајима да одбрани своје територије. Уколико се најаве обистине, ово би био значајан корак у промени тока сукоба, као и сигнал да се нови савезници све активније укључују у ратне операције.

Зеленски је у више наврата упозоравао своје војне снаге на могућност оваквог развоја догађаја, инсистирајући на томе да ће борбе бити све интензивније, те да су неопходни опрез и снажна одбрана. Остаје да се види како ће се ова ситуација развијати у наредним данима и какве ће кораке предузети Украјина као одговор на ове обавештајне податке.

ЕРДОГАН ПРИЧАО СА ПУТИНОМ ТАЈНО? Откривен много битан детаљ разговора

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА