Најновије

Не пропустите: Викенд на Сајму књига са Лагуном

Потражите новитете а ево какви нас попусти очекују.

Фото: Лагуна

Лагуна спрецијално за Сајам књига представља светску премијеру новог романа Тонија Парсонса „Убиство за презаузете“, седми наставак серијала о детективу Максу Вулфу, инспирисан истинитим догађајем. На овај начин Лагуна још једном поставља нашу земљу високо у контексту светског издаваштва. Парсонс је и ексклузивни гост Сајма књига.


Велики књижевни догађај представља и нова књига Горана Петровића „Палата“, коју Лагуна постхумно објављује. Овај роман који је Петровић завршио за живота је и нови „ток“ у Роману делти који је отпочео романима „Папир“ и „Иконостас“.


Из заоставштине Добрила Ненадића, Лагуна објављује и последњи роман овог знаменитог српског писца – „Бекство из раја“ – који представља неку врсту Ненадићевог тестаментарног омажа родном селу, а шире и метафорично – свом народу.


Посебно истичу и ново дело Александра Тешића епског замаха – „Свети рат за Цариград“. Роман читаоце води кроз векове – од славних тренутака престонице Византијског царства и повратка Правог крста до страшних опсада које су претиле да униште срце хришћанства.

Када је реч о страним насловима, пред читаоцима ће се на Сајму књига наћи и нови роман нобеловца Марија Варгаса Љосе – „Посвећујем вам своју тишину“, нови роман Трејси Шевалије – „Острво стакла“, књига око које се цео свет отима – „Монине очи“ Томе Шлесера и многе друге.

ПОПУСТИ НА САЈМУ КЊИГА НА ШТАНДОВИМА ЛАГУНЕ

Сви наслови Лагуне на Сајму књига биће снижени 15% (или са чланском картом Клуба максимално 20%). Попуст ће се увећавати у зависности од броја књига, па ће тако за куповину 3–5 књига ићи додатних 10%, за куповину 6–8 књига 15% и за куповину 9 и више важиће додатних 20% попуста. На Лагуниним штандовима у халама 1 и 4 важиће и омиљене акције читалаца „3 за 499“ и „3 за 999“.

Специјални попусти и акције на штанду Делфи књижара

Као и претходних година, важиће сјајни попусти на све књиге домаћих и страних издавача: за куповину 1–4 књиге попуст је 15%, 5–8 књига – 20%, 9 и више књига – 25%. Уз флајер са Лагуниног штанда имате и додатних 5% попуста на снижене цене. На све артикле из гифт асортимана, као и на друштвене игре, важиће попуст 20% . Читаоце очекују и посебне акције за наслове у Лагунином издању – „3 за 999“ динара и „3 за 499“ динара.

Сајамски дани  трају до 29. октобра у књижарама
Упоредо са Сајмом књига, од 14. до 29. октобра у свим Делфи књижарама и Лагуниним клубовима читалаца у Србији и региону, као и на сајтовима лагуна.рс, делфи.рс и дицеарена.рс и клубу Дице Арена, трајаће Сајамски дани током којих ће важити велики попусти. Попуст на Лагунина издања износи 20%, а на књиге одабраних других издавача и стране књиге 10%. Уколико се одлучите за куповину 3–5 књига, одобравамо додатни попуст од 10%, за куповину 6–8 књига попуст од 15%, а уколико бирате 9 или више наслова, одобравамо додатни попуст од 20%. 


Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА