Најновије

РУСИ ИХ ПУСТИЛИ ДА ПРОБИЈУ ГРАНИЦУ! Онда су их похапсили и кренуло је испитивање

Јуче је група од 10 до 15 наоружаних бојевика покушала да пробије државну границу у Климовском округу Брјанске области. У одлучном сукобу, руски безбедносни тимови су пресрели и ликвидирали већину ових нападача, што је спречило њихов упад у земљу. Према званичном саопштењу и видео снимцима које је објавила ФСБ, напад је извршен од стране стране групе диверзаната са опремом и оружјем припремљеним за масовне нападе.

На снимцима се виде заплењено оружје и муниција које су диверзанти планирали да користе у свом продору, а ту су и детаљи који указују на страну интервенцију, укључујући ознаке елитних јединица. Посебну пажњу привлачи фотографија једног од погинулих бојевика, који носи тетоважу елитног 75. пука ренџера америчких специјалних снага, што сугерише да су у инциденту учествовали најамници обучавани за специјалне операције.

Овај инцидент је додатно појачао напетост и поставио питање о безбедности граница и присуству страних интереса у региону. Наставља се истрага о позадини напада и могућим саучесницима, док су руски званичници најавили јачање безбедносних мера у свим граничним областима.

КАКВО ЛУДИЛО У КИЈЕВУ! Зеленски наставља да дословно уништава...

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА