Најновије

ВЕШТАКОВ ШОКАНАТАН НАЛАЗ: Урош Блажић убијао људе потпуно свесно

Према последњем налазу вештака, Урош Блажић је свесно и плански починио масовно убиство код Младеновца, што је резултат истраге која је темељно анализирала његово понашање, ментално стање и околности злочина. Вештак је утврдио да у тренутку почињења овог гнусног чина, Блажић није био под утицајем било каквог психичког поремећаја који би умањио његову способност да разликује исправно од погрешног или смањио свест о последицама дела.

Сведочења и докази сугеришу да је Блажић јасно знао шта ради и да је сваку акцију спровео са пуним разумевањем својих поступака. Његово понашање, како наводи вештак, указује на планско извршење злочина, што искључује могућност случајног или импулсивног понашања које би било условљено моменталним психичким поремећајем. Према наводима, током истраге анализиране су околности које су претходиле злочину, укључујући Блажићево понашање и изјаве пре и после дела.

Јавност је овакав закључак додатно узнемирио, јер потврђује да је убиство било хладнокрвно планирано, остављајући питање мотива још увек неразјашњеним. Овакви налази, како кажу правни стручњаци, могу имати значајан утицај на судски поступак и казну коју ће Блажић евентуално добити. Могуће је да се тиме отвара пут ка најстрожој казни, јер се у обзир узима тежина и свест о последицама почињеног дела.

Наставак истраге ће, како најављују надлежни, открити додатне детаље који могу бацити светло на то што је Блажића навело на овај монструозан чин, а јавност очекује више информација које би расветлиле тајне овог тешког случаја.

МНОГО ВАЖНА ПОБЕДА РУСКЕ АРМИЈЕ: Украјински војници заробљени на првој линији (ВИДЕО)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА