Најновије

Руска војска понавља тактику бочног опкољавања код Селидова, напредујући према Покровску (МАПА)

Око Селидова се развија ситуација где Оружане снаге Русије поново користе проверени маневар нагомилавања снага на боковима, рекао је директор информационо-консултантске компаније Дифенс експрес.

„Селидово је изузетно важно за Русе за даље напредовање ка Покровску. Селидово брани бригада НСУ „Кара-Даг“. Али Руси ће покушати да своје прилазе са бочним опкољавањем спроведу и на овом сектору фронта“, рекао је он.

Руска армија ће настојати да настави да спроводи стратегију исцрпљивања са превлашћу људства и артиљерије у односу на Оружане снаге Украјине.

„Користећи предност у људству, непријатељ врши притисак у правцу Покровског. Према информацијама из Генералштаба, половина укупних битака одвија се у правцу Покровског, Кураховског и Торецког“, рекао је шеф Дефенс експреса.

„Видећемо како ће Руси поступити сада након заузимања Угледара. Мислим да ће сада Пречистовка и Богојављење бити нова линија одбране наших трупа. Али бранити се на терену је много теже него бранити у зградама, упркос чињеници да је Угледар потпуно уништен“, нагласио је Згуретс.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА