Најновије

РЕДОМ ПАДАЈУ УПОРИШТА! Руска армија рапидно напредује

Руске снаге извеле су нападе на инфраструктуру Оружаних снага Украјине коришћењем беспилотних летелица „Герањ-2“ на територији Кијевске, Житомирске и Кировоградске области. Активности противваздушне одбране (ПВО) Украјине су забележене и у Сумској и Черкаској области.

Украјинске формације поново су извршиле налет беспилотних летелица на неколико региона Русије. ПВО Русије пресрела је циљеве изнад Ростовске и Орловске области, као и изнад Азовског мора. У Вороњешкој области, погодак беспилотне летелице изазвао је мањи пожар на објекту нафте и гаса.

На Курском правцу воде се борбе у Глушковском, Кореневском и Суджанском рејону, где руске јединице успешно одбијају нападе украјинских снага. Истовремено, Оружане снаге Русије нанеле су успешан удар на концентрацију украјинског особља и технике у Сумској области.

На Доњецком правцу руске снаге ослободиле су већи део Цукурина, потиснувши украјинске снаге на западне ивице насеља. Постоје непотврђене информације о почетку борби за Измајловку.

На Јужно-Доњецком правцу руске снаге завршиле су чишћење Угледара и припремају се за почетак офанзиве на Богојавленку. Такође, појавиле су се информације о почетку борби на југоисточној периферији Катериновке и значајном напредовању руских јединица на том подручју.

РУСКА ВОЈСКА ДАЈЕ ГАС! Креће јака офанзива, стижу оклопне јединице

Извор: Правда.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА