Најновије

"После става Европског парламента о изборима у Србији, нови избори у Београду су ближи него икада"

Председник Народног покрета Србије Мирослав Алексић изјавио је јуче да су после става Европског парламента о изборима у Србији нови избори у Београду ближе него икада.

Алексић је на седници општинског одбора Народног покрета Србије у Земуну позвао странку и коалицију да се спремају за локалне изборе и да се боре за ваљане изборне услове.

Он је најавио да се 19. фебруара очекује конститутивна седница Скупштине Београда и истакао да ће опозиција имати спреман одговор ако се буде кренуло у насилно формирање власти.

Наша обавеза је да онда одговоримо на то, казао је Алексић.

Алексић је позвао чланове своје странке да се спремају за изборе и да се не ослањану на медије и друштвене мреже.

Медији служе Вучићу да припреме све за „војску која треба да уђе на терен“, илустровао је он, и објаснио колегама да, пошто немају медије, морају да иду од грађанина до грађанина.

Узурпаторска власт после ових избора није срећна, јер знају да су крали, да су ухваћени и да им крађа неће проћи, додао је.

Алексић је рекао да први пут Европа стаје на страну грађана, владавине права и демокатије, а не режима Александра Вучића.

Он се осврнуо и на изјаве представника власти да су политичари из опозиције у Европском парламенту издали интересе земље.

„Не, господо из власти. Ви сте пљачком, разарењем, гажењем Устава, слободе говора и медија и крађом изборне воље довели до тога да се међународна заједница бави изборима у Србији“, казао је Алексић.

БИТКА ЗА АВДЕЈЕВКУ: Руси пресецају кључне линије снабдевања, Кијев убацује појачања (МАПА)

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА