Најновије

ЏОН БОСНИЋ ПРЕДВИДЕО, А САДА ОПЕТ УПОЗОРАВА: Хаос у Америци ће значити пакао и за нас (ВИДЕО)

Џон Боснић, познати дипломатски саветник, дуго је писао и српској јавности објашњавао шта се тренутно дешава у Америци, јер оно што смо гледали и читали последњих недеља изгледа као да су се црни облаци надвили над једном од светских суперсила. Можда најмрачније од Другог светског рата до данас.

Непремостив друштвено-политички јаз у комбинацији са катастрофалним трагикомичним вођењем земље од стране Бајденове администрације тренутно ствара неподношљиву ситуацију у овој земљи.

Све ово прате председнички избори у новембру и отворени, бескомпромисни сукоб републичких држава и савезне владе.

Пре две године Боснић је скоро тачно предвидео актуелна дешавања, а многи су сматрали да претерује. Данас, када гувернер Флориде шаље војску да помогне Тексасу у одбрани од инвазије илегалних миграната, и када 26 америчких држава званично подржава Тексас који у потпуности одбија Бајденове наредбе да се мигрантима дозволи прелазак границе, схватамо да је Џон био веома у праву.

Ово што је Боснић најавио овога пута убија страх у кости сваком Србину који живи и ради у Америци. Грађански рат. Колико је овај сценарио реалан? Какве ће бити последице таквог рата за Балкан и Србију? Да ли је Америка у незаустављивом процесу распада попут бившег СССР-а?

На ове и многе друге теме одговорио је и анализирао Џон Боснић у најновијем интервјуу на Јутјуб каналу „X33“. Погледајте:

Прочитајте ОВДЕ о најновијој акцији БИА и хапшењу шпијуна

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА