Најновије

БУМ ЗА КРАЈ ПРЕЛАЗНОГ РОКА! Црвена звезда се озбиљно појачава

Фудбалски свет био је сведок неочекиваног потеза последњег дана прелазног рока, када је репрезентативац Канаде одлучио да се придружи редовима Фудбалског клуба Црвена звезда. Играч, који је до скоро наступао за Нотингем Форест, сада ће додати снагу и квалитет екипи под вођством Црвено-белих.

Овај померај означава нову фазу у каријери талентованог фудбалера, а Нотингем Форест ће изгубити једног од својих кључних играча. Звезда је успела да договори трансфер у последњим тренуцима прелазног рока, што представља значајан корак ка јачању екипе.

Менаџмент Црвене звезде исказао је задовољство пословним договором, а навијачи се сада радују да ће имати прилику да гледају овог талентованог играча у дресу свог омиљеног клуба. Убедљиво представљање Канаде на међународној фудбалској сцени свакако доприноси додатном узбуђењу и очекивањима од стране навијача.

Остајемо у исчекивању да видимо како ће се нови додатак адаптирати на игру Црвене звезде и колико ће брзо стварати позитиван утицај на терену. С обзиром на његове досадашње успехе и квалитете, фудбалски експерти се надају да ће овај трансфер бити још један победнички потез за Црвену звезду.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА