Најновије

РУСКА ПОРУКА СРПСКОМ РУКОВОДСТВУ: Неспособни сте, нећемо да гинемо за вас! (ВИДЕО)

Бивши дипломата у УН Давор Калајжић је изнео до сада потпуно непознате информације о поступцима српских власти на Косову и Метохији последњих двадесет година.

Давор Калајжић (Фото: Јутјуб)

Калајжић не само да је дао пресек потпуно аутодеструктивне политике Тадићеве и Вучићеве владе, већ је објаснио руски став према Србији који се обликовао у последње две деценије и зашто Руси отворено не шаљу директну војну помоћ и, за почетак, војне инструкторе који би помогли српској војсци да се поврати Косово -

"Одмах морамо да направимо разлику између народа и тренутне власти или власти која је била на челу Србије пре СНС. Руси дипломатски  подржавају  Србију и наставиће да је подржавају због нашег народа. И са те стране они су принуђени да бране Србе без обзира ко је води, сем ако је у питању потпуно антируски човек на власти у Србији", тврди Калајжић.

"Али потпуно губитничка и кукавичка политика, поготову Александра Вучића, према Косову, учврстила је Русе у уверењу да Русија у овом тренутку не само да не жели војно да помогне Србији, већ сматра и да не би била добродошла од стране садашње власти чак и кад би то покушала", каже гост емисије.

О овоме и још много више, погледајте у најновијем интервјуу Давора Калајжића на јутјуб каналу "X33".

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА