Најновије

ДВЕ БОМБЕ СЕ СПРЕМАЛЕ У ЗВЕЗДИ! А онда је све кренуло низбрдо, откривена истина

Спортски директор Црвене звезде Милан Дозет говорио је о прелазном року, горућем питању на позицији “четворке”, Треyу Томпкинсу и Шабаззу Напиеру.

Дозет је објаснио како су летос црвено-бели били надомак неких појачања, али се то није десило из одређених разлога.

,,Позиција број четири је нешто за шта смо ми од почетка знали да је проблематична за нашу екипу. Да не улазимо сад у неке разлоге због неких великих имена на позицији четири које смо током лета чекали и веровали да ће да дођу и њиховим обећањима… Прво један, па други, намерно нећу да спомињем имена. Душко Ивановић је чекао њих, али се на крају ништа није десило од тих долазака, тржиште је било такво да нисмо могли да покријемо ту позицију онако како смо желели”, рекао је Дозет за Телеграф.

Случај Напиер – први пут у Црвеној звезди

Било је речи о Напиеру.

,,Проблем је настао од самог почетка када играч који је прогнозиран за стартног плејмејкера око кога је требало да се врти цела игра, није био на жељеном нивоу од самог почетка. Све због неких његових личних проблема, односно породичних проблема на које ми нисмо могли да утичемо и које нисмо могли да знамо. Наравно, максимално смо га подржавали све време… Покушали смо да нађемо неко решење са њим, да видимо ако клуб може нешто да учини, да помогне у тој ситуацији.

Нажалост, није могло. Није била уопште дилема да ли је Схабазз врхунски играч и сигурно да је представљало велики успех то када један играч таквог реномеа какав је он и његове каријере, дође у Црвену звезду, први пут за толики уговор… Први пут је било и то да је и близу толики уговор понуђен некоме у овом клубу. Друго, име какво је он, не у европској него у светској кошарци, није до сада дошло у Црвену звезду”, закључио је Дозет.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА