Најновије

Путин открио зашто специјална операција није покренута раније

Русија је рачунала на поштење својих партнера, рекао је руски председник Владимир Путин одговарајући на питање зашто специјална војна операција није почела раније.

"Пошто смо рачунали на поштење наших партнера, надали смо се да ће споразуме који су постигнути у Минску, Минске споразуме, на крају сви реализовати. Право стање ствари смо сазнали тек касније, када су бивши канцелар Немачке и бивши председник Француске казали да нису ни намеравали да испуне ове споразуме“, рекао је Путин у интервјуу Русији 24.

Говорећи о преговорима, он је истакао да би борбе у Украјини престале пре годину и по да није било става Запада, изјавио је руски председник Владимир Путин.

МАСОВНО БЕКСТВО ИЗ АВДЕЈЕВКЕ! Кремљ саопштио детаље операције о ослобађању Авдејевке

„У Истанбулу су договорили параметре овог могућег мировног споразума. Господин (Давид) Арахамија (Украјина) је добро рекао: да није било става Запада, коју је изнео бивши премијер (Велике Британије Борис) Џонсон, рат би стао пре годину и по. Али нису хтели. Не знам, ако желе данас, изволите. Рекао сам, спремни смо за дијалог", рекао је Путин.

АМЕРИЧКА СЕНАТОРКА ПРИЧАЛА СА ВУЧИЋЕМ: Тражи се хапшење Милана Радоичића по хитном поступку

Извор: Спутник.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА