Најновије

УПОЗОРЕЊЕ ЗАПАДУ: Путин спреман да штити Србе

Када знате да је натегнута теорија да је Борис Јељцин штитио Србе и кад из чиста мира имате потребу да то објасните, без обзира што то историјски није тачно, то говори о томе да је Владимир Путин сада намеран да штити Србе. То је порука упозорења Западу – рекао је Владан Глишић, члан Председништва покрета Народна мрежа, гостујући на каналу Прави одгвоор.

Како је рекао, у неком грубљем сценарију, где Запад губи на свим фронтовима, а ми бисмо му били неки последњи џак за ударање, наводи да је онда та Путинова порука добра и она значи: „Не играјте се, ја ћу сада можда морати да штитим Србе, и то можда у пуном капацитету“.

- Наравно то су још увек поруке дипломатског типа, а до тога да ми стварно имамо заштиту Руске Федерације и њене војске, и других њених савезница, далеко је. Али једина земља која има војни потенцијал да нас заштити и да нам ту неку врсту кишобрана, јесте Русија – истакао је Глишић. Говорећи о изборима и протестима, подсетио је да „Слободана Милошевића нису срушили они који су изашли да шетају са шерпама и кућним љубимцима, него четници из Чачка, Шумадије...“

- Људи који су дошли са кокардама, они су га срушили. Тако исто ни овога неће моћи да сруше они који рачунају на Европски парламент. И он то зна, зато не дозвољава никакво уједињавање на суверенистичкој опозицији. Зато је урнисао суверенистиучку опозицију – закључује он.

Глишић је навео да је Косово продато за изложбу „ЕКСПО“ и да је потребна демонтажа режима кроз разговор са члановима СНС. Било је говора о томе какав смо све суверенитет предали пре ове приче да ћемо дозвољавањем међународне истраге о изборима, предати суверенитет државе. Такође и да Европски парламент у овом саставу одлази у историју и да ће на изборима који се ближе, суверенистичке опције преузети примат.

О свему томе детаљније погледајте на каналу Прави одговор.

ПУТИН СА ДОДИКОМ: Знамо да ситуација у Републици Српској није једноставна

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА