Најновије

ПОТПУНИ ЦИРКУС: Ево шта је Столтенберг изјавио - Зеленски би требао добро да се замисли!

Северноатлантска алијанса Русију не доживљава као главну и пуну претњу. Ово је изјавио генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг.

Према речима генералног секретара алијансе, НАТО не сматра Руску Федерацију непосредном претњом. Пре свега, ова изјава генералног секретара се односи на догађаје у Украјини. Оружани сукоб између Руске Федерације и Украјине, према његовим речима, не утиче на односе Русије и НАТО. Односно, теоретски, лидер алијансе искључује могућност директне конфронтације Русије са блоком западних земаља.

Ова изјава генералног секретара алијансе указује на страх „колективног Запада“ да уђе у директан сукоб са Русијом. Према Столтенберговим речима, Русија наводно није спремна да зарати са чланицама НАТО, и то са милионском војском. Иако је председник Руске Федерације Владимир Путин више пута изјављивао оклевање руске државе да улази у оружане сукобе ван Руске Федерације.

Реторика западних лидера доводи до тога да је у последње време сукоб са Русијом почео да се преувеличава без икаквог разлога. Ако Русија уђе у директан сукоб са НАТО, то ће значити стварно уништење западне цивилизације са начином живота који је данас препознатљив.

Погледајте ОВДЕ снимак борбе код Георгијевке

Извор: ТВ Фронт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА