Најновије

ПОКРЕТ "НАШИ" ИСМЕЈАО ОПОЗИЦИЈУ: Назвали их "квислинзима" - опозиција тврди да "Наше" штити режим!

Покрет "Наши" је облепио плакате на улицама српске престонице којима је "испрозивао" опозиционе лидере, не скривајући незадовољство према деловању прозападне опозиције.

Наиме, на плакатима су ликови прозападне опозиције стилизовани као неонацистичке фигуре, а цела акција је изведена као критика њиховог одласка на седницу Европског парламента у Стразбур, где су са европским посланицима попут Виоле фон Крамон тражили међународну истрагу о недавно одржаним изборима.

На плакатима су ликови Маринике Тепић, Павла Грбовића, Небојше Зеленовића и Биљане Стојковић.

Из покрета "Наши" саопштено је да опозиција покушава на власт да дође "насилно преко страног фактора, а не преко грађана који би им дали свој глас”.

"Срамна политика Ђиласове прозападне опозиције која се огледа у гебелсовским измишљотинама о изборним крађама досегла је свој врхунац после наступа поменутих Квислинга с плаката у Европском парламенту у којем позивају на санкције Србији и замрзавање новчаних фондова од чега наносе директну штету грађанима", саопштили су Наши.

Странка Заједно и Демократска странка најоштрије су осудили садржину пропагандног материјала.

"Због панике која је настала након усвајања резолуције у Европском парламенту, на више локација у Београду су лепљени жуто-плави плакати и дељени флајери на којима Небојша Зеленовић, Биљана Стојковић и наше колеге из коалиције Србија против насиља носе нацистичка обележја", наводи се у саопштењу.

Указују да је реч о организацији која "ни не крије да подстиче нацизам и шовинизам".

"Само у друштву уређеном по мери Александра Вучића могуће је да једна организација, која и не крије да подстиче нацизам и шовинизам, оптужи неког другог да је квислинг и нациста. Једино у држави у којој нема ни трага од институција, могуће је да за најтежа кривична дела оптужују они који крађом избора руше уставни поредак. Само у држави којом управља мафија, могуће је да полиција и тужилаштво штите оне који шире мржњу", поручују ДС и Заједно.

Како додају, пошто су свесни тих чињеница, ни не очекују реакцију надлежних, иако би они то морали по службеној дужности.

Прочитајте ОВДЕ шта је Вулин поручио Западу

Извор: Правда.рс / РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА