Најновије

ТАКЕР КАРЛСОН ЈЕ ПОМИЊАО СРБЕ: А да ли је у интервјуу Путин говорио о "српском Косову"!?

Интервју Такера Карлсона са Владимиром Путином који жељно ишчекује цео свет ће бити објављен за пар сати, а намеће се питање да ли би евентуално Путиново помињање "косовског питања" могло дати ветар у леђа вечерашњем наступу председника Србије у Њујорку.

Познато је да је недавно Карлсон објашњавао разлику између Американаца и Срба по питању заштите деце, када је на једном од својих предавања рекао да се у Србији за напад на децу одмах добија “метак у чело”. Можда је имао инспирацију и у току интервјуа, па поменуо Србе и питање “независног Косова”!?

Такође, познато је да је Путин у више наврата правио паралеле између Украјине и Србије, а напад НАТО алијансе на некадашњу Југославију означио преломном тачком за модерну историју и тренутком када је урушен међународни правни поредак.

Да ли ће имати значајног утицаја на западну перцепцију “косовског питања” евентуално Путиново помињање наших проблема у новом интервјуу, остаје да се види, али интересантан је факт да се објављивање овог интервјуа, који је већ прозван “интервјуом века”, поклапа са седницом СБ УН у Њујорку која се такође одржава вечерас.

Председник Србије, Александар Вучић, истакао је приликом сусрета са немачким министром одбране, Борисом Писторијусом, да ће на седници СБ УН у Њујорку по први пут користити формулације о Косову и Метохији које до сада није, не откривајући тачно на шта мисли.

Случајна координисаност тренутка објављивања Карлсоновог интервјуа и одржавања српске седнице СБ УН би могла бити од помоћи у српској борби за Косово и Метохију, наравно, уз предуслов да је Путин, у новом интервјуу, опет направио осврт на злочиначко деловање НАТО алијансе на простору некадашње Југославије, односно, према српском народу који је бомбардован од стране НАТО-а и у Хрватској, и у Босни и Херцеговини, и у Црној Гори и у Србији.

До сада, све што се зна о Карлсоновом интервјуу са Путином, јесте оно што је открио Алекс Џонс, конзервативни амерички новинар, а што је њему открио лично Такер Карлсон. То је да је интервју био веома садржајан и да је трајао пуна два сата.

Прочитајте ОВДЕ шта је Вулин поручио Западу

Извор: Правда.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА