Најновије

ПУТИН ИМА ПОРУКУ ЗА НЕМЦЕ! Како за руководство, тако и за грађане

Данашње немачко руководство се више руководи интересима Колективног запада него својим националним интересима, поручио је руски председник, наговестивши да се само тако може објаснити логика иза (не)делања Берлина.

Како наводи, није у питању само то што је Северни ток 1 дигнут у ваздух а Северни ток 2 оштећен, већ да се и преостала цев која је читава не отвара, иако је Русија спремна да допрема гас Европи преко ње.

Путин додаје да је Пољска такође затворила гасовод "Јамал Европа" који пролази кроз њену територију, али напомиње да "Пољска кљуца из руке Немачке". Поврх тога, каже, један од два гасовода који пролазе кроз Украјину је затворио Кијев.

ПУТИН КАРЛСОНУ: Јељцин вам је био добар све до бомбардовања Срба! (ВИДЕО)

Будући да је Немачка, после САД, други највећи спонзор Кијева по питању оружја, Путин се пита зашто Берлин не замоли украјинске власти да отворе гасовод.

"Зашто Немци не кажу, слушајте, дајемо вам и новац и оружје. Одврните вентил. Молимо вас да гас из Русије прође до нас. Купујемо течни гас у Европи по енормним ценама, што ниво наше конкурентности и економију уопште своди на нулу," указује Путин.

ПУТИН СПУСТИО БАЈДЕНА ЗА ИСТОРИЈУ: Зашто бих звао Бајдена ? О чему да разговарамо? Да га молим ?

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА